Van 'een huis' tot 'uw thuis'

 

Je hebt vast ook al een paar keer in zo'n prachtig boetiekhotel gelogeerd waarbij je enorm onder de indruk was van de inrichting. Het design van het hotel in het algemeen, maar ook je hotelkamer zag er uit alsof het recht uit een interieur- magazine kwam. Je dacht meteen: "Wow! Dit is gewoon fantastisch! Déze sfeer wil ik ook bij ons thuis!" Dit is vaak het moment dat je impulsief een aantal mooie - meestal vrij dure - individuele stukken aankoopt, maar toch ben je na afloop niet tevreden. Het resultaat mist eenheid en straalt niet de rust en klasse uit die je voor ogen had. Herkenbaar...?

 

Het stylen of restylen van je interieur kan inderdaad een hele uitdaging zijn. Je moet ook zóveel keuzes maken: "Welke kleur op welke muur of toch maar liever behang? Heb ik wel het juiste meubilair uitgezocht? Past het wel allemaal bij elkaar? Welke raamdecoratie past het beste in deze ruimte?"

 

Ik zie ook regelmatig wanneer ik bij vrienden of kennissen over de vloer kom, dat ze mooie individuele stukken aankopen, maar er niet in slagen om deze te integreren tot een mooi geheel. Laat het nu net die eenheid zijn die rust brengt en klasse uitstraalt in een interieur.

 

Bovendien vergt een dergelijk interieurproject heel wat tijd. Er zijn natuurlijk de leuke momenten zoals het bepalen van hoe je droomwoning er precies zal uitzien, het uitkiezen van meubilair en decoratie, maar er is ook de planning, de coördinatie en de opvolging van het project. Er is de zoektocht naar de juiste vakmensen waarvan je zeker bent dat ze je kwaliteit bieden voor een correcte prijs, het van nabij opvolgen van de interieurwerkzaamheden én de opvolging van de bestellingen bij de verschillende leveranciers en de uiteindelijke afleveringen. Een hele opgave!

 

Als interieurstyliste help ik jou - op een totaal ontzorgde manier - bij het creëren van die klassevolle thuis. Ik ontwerp - samen met jou - een woning die klasse en stijl uitstraalt. Enerzijds kan je daarbij beroep doen op mijn netwerk van gekwalificeerde professionals die voor jou de gewenste interieurwerkzaamheden op een kwaliteitsvolle manier voor hun rekening nemen. Daarnaast kiezen we samen het juiste meubilair en de passende decoratiestukken uit die die ultieme, luxe sfeer creëren en jouw woning naar dat volgende niveau tillen. Dit alles gebeurt op een totaal ontzorgde manier, waarbij ik alle coördinatie en opvolging volledig voor mijn rekening neem.

 

Je kan bij mij terecht voor de volgende 3 stijlen die absolute klasse en rust uitstralen:

  • De Hedendaags Landelijke Stijl – denk daarbij aan de Flamant-stijl.
  • Hedendaags Klassiek of Chic – een hedendaagse stijl die nog meer luxe uitstraalt – een gecapitoneerde sofa (capiton op de rug of de armleuningen) en gecapitoneerde stoelen in luxueuze stoffen, hedendaags kristallen lusters, …
  • Of de Cosmopolitan Stijl – een klassieke New York lounge stijl

 

Ben je hierin geïnteresseerd...?

Kijk dan zeker naar mijn voor & na-pagina of

Ook voor de inrichting en aankleding van jouw (vakantie)woning aan de Costa Blanca Zuid kan je beroep doen op INTERIORISMO by M. Kijk zeker even op mijn Binnenhuisinrichting @ Costa Blanca-pagina voor meer informatie en foto's van uitgevoerde projecten.