📸: Dynamic Image Studio

 

Het inrichten van een woning is voor veel mensen sowieso een hele uitdaging. Ze moeten zóveel keuzes maken: “Welk kleurenpalet kies ik voor mijn interieur? Welke maat van sofa is de juiste maat voor onze leefruimte? Heb ik wel het juiste meubilair uitgezocht? Past het wel allemaal bij elkaar?"

 

De juiste prijs/kwaliteit verhouding

Bovendien is het zo dat wanneer je nieuw bent in een regio – en in het bijzonder in het buitenland –, het moeilijk is om te achterhalen waar je terecht kunt voor een mooi en kwalitatief interieur. Er zijn uiteraard veel bedrijven die meubilair en decoratie aanbieden, maar niet iedereen verkoopt een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Copy/paste

In (vakantie)woningen wordt eveneens vaak een copy/paste principe gehanteerd, zodat je als koper hetzelfde interieur krijgt als de buren links en de buren rechts. Zonde want een interieur is heel persoonlijk en iedereen verdient het om zijn persoonlijkheid weerspiegelt te zien in zijn interieur.

 

Gebrek aan tijd

Uiteindelijk vraagt een interieurproject ook heel wat tijd. Als koper keer je na de aankoop van je (vakantie)woning terug naar huis en het is bijzonder moeilijk – om bovenop de professionele en familiale verplichtingen – alle bestellingen op te volgen bij de leveranciers én de uiteindelijke afleveringen te regelen. 

 

Inrichting op afstand

Het eerder vermelde gebrek aan kwalitatieve meubelen, een onvoldoende kennis van de Spaanse taal én de hele logistieke oefening deed me ertoe besluiten om kopers van vastgoed aan de Costa Blanca Zuid en de Costa Calida – op een totaal ontzorgde manier – te helpen bij het inrichten en aankleden van hun (vakantie)woning.

 

INTERIORISMO by M staat voor:

 

PERSOONLIJK STYLINGADVIES

Advies op maat van joúw woning

TOTALE ONTZORGING

Inkoop, transport, aflevering, plaatsing en styling van jouw woning

TOP KWALITEIT

Kwaliteitsmeubels die je gewend bent maar vaak niet beschikbaar zijn aan de Spaanse Costa's

INRICHTING VAN A TOT Z

We bieden een totaalinrichting zodat je meteen je droomwoning kan betrekken. 

 

Volledig ontzorgen

Als leverancier van diverse kwaliteitsmerken zorg ik ervoor dat jouw 'second home’ volledig ingericht is, nog vóórdat je jouw woning voor het eerst betreedt. Ik heb prachtige collecties in portefeuille voor zowel de inrichting en aankleding van jouw woning binnenshuis meubilair, decoratie, accessoires, serviesgoed en glaswerk, badkameraccessoires, bed- en badlinnen,... als het inrichten van de outdoor. 

 

Ik bied mijn klanten een totaalinrichting aan zodat ze -

met enkel de reiskoffers in de hand -

meteen hun droomwoning kunnen betrekken. 

 

Klik hier indien je graag foto’s bekijkt van mijn recente projecten aan de Costa Blanca Zuid en de Costa Calida.

 

Hasta luego?

Droom jij er ook van om een tweede woning of misschien zelfs een permanente woning in Zuid-Spanje aan te kopen? Dan help ik je graag – op een totaal ontzorgde manier – bij het inrichten ervan.