Van passie naar beroep

 

Als kind al was ik geïntrigeerd door alles wat met interieur en decoratie te maken had. Mijn ouders bezaten een mooie woning met een klassiek interieur. Op dat ogenblik, niet helemaal mijn ding als tiener, maar toch heb ik vaak met kleine meubeltjes of decoratiestukken geschoven, omdat ik vond dat ze op die manier nét iets beter tot hun recht kwamen.

Ook wanneer ik nu bij vrienden of kennissen over de vloer kom, zie ik vaak dat ze mooie individuele stukken aankopen, maar er niet in slagen om deze te integreren tot een mooi geheel. Laat het nu net die eenheid zijn die rust brengt en klasse uitstraalt in een interieur.

Daarom besloot ik om van mijn passie voor interieurstyling en binnenhuisinrichting mijn beroep te maken. 

 

Het is mijn missie om mensen - op een totaal ontzorgde manier - te helpen bij het creëren van een klassevolle thuis. 

 

De INTERIORISMO by M-signatuur is een luxe hedendaags klassiek genre met klasse en stijl. Geen overdadige kleuren of prints, maar een zacht kleurenpalet dat eenheid, rust, warmte en gezelligheid uitstraalt. Dit allemaal gebruikmakend van prachtige texturen en overgoten met een laagje luxe. 

 

 interieur interieuradvies interieurdesign interieurinrichting interieurontwerp interieurinspiratie interieurstyling wonen woonadvies thuisvoelen cosyhome sfeervolwonen stijlvolinterieur wonenlandelijkestijl stijlvolwonen tijdlooswonen make-over

Wens je meer tips en inspiratie?

Meld je HIER aan zodat je automatisch op de hoogte blijft van mijn maandelijkse inspiratie e-mail over de actuele trends op het vlak van mooi, tijdloos en klassevol wonen, aangevuld met seizoenstyling ideeën. Mijn e-book 'In 10 stappen naar je droomwoning!' krijg je er gratis als welkomstgeschenk bij!

 

Vergeet mij ook niet te volgen op Instagram en Pinterest!

Wil je meer info?