Een paar jaar geleden investeerden mijn man en ik – zoals zoveel andere Belgen – in een woning aan de Spaanse Costa Blanca Zuid. Een mooie alleenstaande woning in een natuurlijke omgeving waar we helemaal tot rust komen. Sedertdien verdelen we onze tijd tussen België en Zuid-Spanje.

Maar, hoor ik je denken, hoe moet dat dan met jullie werk? Wel, wij werken beiden zowel vanuit Spanje als vanuit België. Wij zijn 'IT nomads' – zoals dat tegenwoordig noemt – want met de juiste IT infrastructuur is dit perfect mogelijk.

Maar de aankoop van ons eigen vastgoed in Spanje heeft me duidelijk gemaakt dat ik – als interieurstyliste – een toegevoegde waarde kan betekenen voor onze vele landgenoten, want het aantal verkochte woningen in Spanje stijgt ieder jaar substantieel.

 

Mijn persoonlijke stijl kenmerkt zich in een lichte en neutrale basis, aangevuld met verschillende wisselende kleuren en natuurlijke materialen.

Lees hier meer over hoe ik samen met jou jouw pas aangekochte Spaanse droomwoning inricht.

Klik hier indien je graag foto’s bekijkt van mijn inrichting- of make-over projecten aan de Costa Blanca Zuid en de Costa Calida.

 

Het is mijn missie om kopers van vastgoed aan de Costa Blanca Zuid en de Costa Calida – op een totaal ontzorgde manier – te helpen bij het inrichten en aankleden van hun droomwoning, zodat ze – met enkel de reiskoffer in de hand – meteen hun droomwoning kunnen betrekken. 

 interieur interieuradvies interieurdesign interieurinrichting interieurontwerp interieurinspiratie interieurstyling wonen woonadvies thuisvoelen cosyhome sfeervolwonen stijlvolinterieur wonenlandelijkestijl stijlvolwonen tijdlooswonen make-over

📸: Dynamic Image Studio

Wens je meer tips en inspiratie?

Meld je HIER aan zodat je automatisch op de hoogte blijft van mijn maandelijkse inspiratie e-mail over de actuele trends op het vlak van mooi, tijdloos en klassevol wonen, aangevuld met seizoenstyling ideeën. Mijn e-book 'In 10 stappen naar je droomwoning!' krijg je er gratis als welkomstgeschenk bij!

 

Vergeet mij ook niet te volgen op Instagram en Pinterest!

Wil je meer info?