Men zegt niet zomaar "A picture is worth a 1000 words...". Een foto zegt inderdaad veel meer dan de meest volledige beschrijving die ik je zou kunnen geven.

Op deze pagina deel ik graag een aantal foto's met je van recente projecten aan de Costa Blanca Zuid en de Costa Calida.

 

Project The Gardens of Mar de Cristal - totaalinrichting van een nieuwbouw appartement

Dit nieuwbouw appartement aan de Mar Menor - een enorme lagune grenzend aan de Middellandse Zee in de regio van Murcia in Zuid-Spanje - ligt in een rustig kleinschalig complex en werd ontworpen rond het gemeenschappelijk zwembad.

In samenspraak met de eigenaars kozen we voor een licht, luchtig en gezellig interieur met zachte houttonen en een komijn accentkleur. De combinatie van de materialen, texturen en kleuren vloeit heel mooi samen. 

 

📸:Dynamic Image Studio

Project Las Colinas - totaalinrichting van een nieuwbouw luxe golf villa

Deze luxe golf villa heeft een uniek zicht over de golf van Las Colinas aan de Costa Blanca Zuid.

In samenspraak met de eigenaars kozen we voor een Cosmopolitan Stijl met mooie luxe materialen van verschillende texturen in combinatie met een koperen accentkleur. Deze combinatie zorgt voor de nodige sfeer en sensatie. WAUW!

Bekijk hier de video van dit project!

Nederlandstalige video:

English video:

🎥:Dynamic Image Studio

📸:Dynamic Image Studio

Project Jardines de Montesolana – totaalinrichting van een nieuwbouw appartement

Dit duplex nieuwbouw appartement kijkt met zijn erg ruime terras uit over een prachtige Japans geïnspireerde Heian-tuin.

In samenspraak met de eigenaars kozen we voor een licht, luchtig en gezellig interieur met warme houttonen en een zachte terra cotta accentkleur. De combinatie van de materialen, texturen en kleuren vloeit heel mooi samen.

 

📸:Dynamic Image Studio

Project Los Flamencos - totaalinrichting van een nieuwbouw appartement

Dit nieuwbouw appartement beschikt over een spectaculair uitzicht over de Mar Menor, een enorme lagune grenzend aan de Middellandse Zee in de regio van Murcia in Zuid-Spanje.

In samenspraak met de eigenaars kozen we voor een licht en luchtig interieur met een accentkleur die als het ware de zee binnentrekt in het appartement.

 

Bekijk hier de video van dit project!

Nederlandstalige video:

English video:

🎥:Dynamic Image Studio

📸:Dynamic Image Studio

Project Las Colinas - totaalinrichting van een nieuwbouw villa

Deze nieuwbouw villa bevindt zich temidden van de pijnbossen van de Las Colinas Golf. In samenspraak met de eigenaars kozen we voor 'pure and simple'... Wit als basiskleur en kwalitatieve, duurzame en natuurlijke materialen creëren een licht en luchtig interieur met een mediterrane ‘look & feel’.

 

Project Las Colinas - aankleding leefruimte van een nieuwbouw appartement