Classic Blue wordt dé kleur van het jaar 2020, volgens Pantone

Gepubliceerd op 5 december 2019 om 16:46

 

 

 

Hoewel we bij verschillende verfmerken al een paar keer de term ‘Kleur van het Jaar 2020’ voorbij zagen komen, was ík vooral aan het wachten op Pantone...

Maak kennis met Pantone's kleur van het jaar 2020 - Classic Blue, oftewel klassiek blauw. Pantone omschrijft Classic Blue als 'een tijdloze tint die elegant is in al zijn eenvoud'. Een verfrissende en tegelijkertijd klassieke kleur die we zó in ons interieur kunnen toepassen.

 interieur interieuradvies interieurdesign interieurinrichting interieurontwerp interieurinspiratie interieurstyling wonen woonadvies thuisvoelen cosyhome sfeervolwonen stijlvolinterieur wonenlandelijkestijl stijlvolwonen tijdlooswonen
 interieur interieuradvies interieurdesign interieurinrichting interieurontwerp interieurinspiratie interieurstyling wonen woonadvies thuisvoelen cosyhome sfeervolwonen stijlvolinterieur wonenlandelijkestijl stijlvolwonen tijdlooswonen

 

 

"We leven in een tijd waar we vertrouwen en hoop nodig hebben,” vertelt Leatrice Eiseman, Executive Director van het Pantone Color Institute, tijdens de release van de Pantone Kleur van het jaar 2020. “Die vorm van zelfvertrouwen en consistentie komt bij Classic Blue naar voren, het is een betrouwbare blauwtint waar we altijd op kunnen vertrouwen.”

Pantone 19-4052 Classic Blue – zoals de tint volledig heet – is lichter dan Navy, maar donkerder dan de altijd al populaire Pantone kleur Sky Blue. Als je het mij vraagt is de kleur het beste te vergelijken met die jeans in je kledingkast m.a.w. de kleur is óveral mee te combineren en staat goed met verschillende kleuren.

 

Classic Blue combineren

Classic Blue valt, net als zijn donkere broertje Navy, onder andere goed te combineren met pastel roze, okergeel en donkergroen. Ook lichtblauw en wit staan heel verfrissend bij deze klassiek blauwe kleur. Kortom: keuze genoeg als je deze kleur in huis wilt toepassen.

Wij zijn alvast fan, maar wat denk jij?

Verdient Classic Blue een plekje in jouw huis, of heb je al een kleur in huis die er op lijkt? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten!

 

♡♡♡

 

Je las een blogartikel van INTERIORISMO by M, het interieurontwerpbureau van Myrjam Ausloos. 

Leuk dat je op mijn website bent! 

 

Als je dit artikel waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan door middel van de social media knoppen hier beneden. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

♡♡♡

 

Heb jij zin om je huis te restylen en er een écht pareltje van te maken? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Ik help je graag bij het creëren van een warme en klassevolle thuis.

 

Je kan meer lezen over hoe ik van mijn passie mijn beroep maakte op de Over Myrjam-pagina. Meer informatie over hoe ik jou - op een totaal ontzorgde manier - help bij het creëren van die klassevolle thuis vind je op de Interieuradvies en -styling-pagina. Op mijn Voor & Na-pagina deel ik graag een aantal foto's met je die een beeld geven van de transformatie die ik in een ruimte kan realiseren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.