Aan de slag met de Flexa Kleur van 2021, Brave Ground™!

Gepubliceerd op 22 september 2020 om 09:33

Elk jaar bespreken de Flexa kleurexperts en een team van internationale designers de nieuwste wereldwijde trends die ons dagdagelijkse leven beïnvloeden. Zij vertalen hun inzichten in één toonaangevende kleur die de sfeer van het moment weerspiegelt: een tint die impact heeft in huizen overal ter wereld.

Begin september kozen de Flexa Kleurexperts voor Brave Ground™: een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud. Een warme, aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en potentieel geeft en een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in huis.

Het is een naturel neutrale bruintint die andere kleuren in huis laat stralen. Brave Ground™ combineert prachtig met een aantal kleurfamilies van bruinen, roden, rozen, gelen, blauwen en groenen. Kijk maar!

 

 

 

 

Gecombineerd met tijdloze kleuren voor een uitgebalanceerde achtergrond

Creëer een rustige en informele woonkamer met Brave Ground™ en tijdloze kleuren. De klassieke en moderne tinten geel, oker en zachtbruin gaan perfect samen met Brave Ground™ en brengen een positief en inspirerend gevoel in huis. Het zijn warme, aanpasbare tinten die zowel in een moderne als in een traditionele setting passen.

Brave Ground™ - gecombineerd met zand- en kopertinten - zorgen voor een warme, neutrale achtergrond, perfect voor een uitgebreide selectie wereldse meubels.

 

 

 

 

Meng warm roze en rood met de Kleur van het Jaar 2021 voor een opvallende slaapkamer

Durf anders te zijn en combineer Brave Ground™ met opvallend roze en rood, gecombineerd met subtielere kleuren in dezelfde tint. Deze expressive kleuren zijn perfect om vitaliteit aan je huis toe te voegen. Deze combinatie geeft energie en verrast, met balans door de neutrale kleuren. Deze kleuren zien er geweldig uit met moderne meubels, grafische patronen en lichte houten vloeren.

Maak een statement in de slaapkamer van je tiener door een combinatie te maken van pastelroze en subtiele accenten van Brave Ground™ en geometrische cirkels in felle roodtinten. Zo wordt hij/zij elke ochtend vrolijk en geïnspireerd wakker.

 

 

 

 

Combineer Brave Ground™ met zachte, natuurlijke tinten voor een rustgevend effect

Combineer Brave Ground™ met een aards kleurpalet voor een warm, verwelkomend gevoel. Deze zachtbruine, grijze en neutrale tinten geven een gevoel van eenheid en brengen de verschillende elementen van elk interieur samen. Deze combinatie zorgt voor een warme, gastvrije sfeer in huis. Deze subtiele, ton-sur-ton tinten passen goed bij mid-century-meubels en luxe afwerkingen zoals koper, marmer en fluweel.

 

Door een verfeffect dat de muur opsplitst kun je spelen met interessante kleurencombinaties en een warme, gastvrije ruimte creëren.

 

 

 

 

Terug naar de natuur

Haal buiten naar binnen met de kleuren uit de natuur zoals blauwen, grijzen en groenen, die in balans komen met de Flexa Kleur van het Jaar, Brave Ground™. Deze combinatie geeft een rustgevend gevoel, is prettig voor het oog en past perfect bij een moderne of traditionele setting. Deze tinten passen goed bij natuurlijk hout, vintage meubels, elegant keramiek en kamerplanten.

Aardekleur Brave Ground gecombineerd met zachtgroen zorgt voor een woonkamer die direct uit de natuur komt. Kamerplanten, natuurlijke materialen en botanische prints creëren een frisse, moderne look in elke binnenruimte.

Alle inspiratiebeelden van Flexa.nl

 

Zoals je ziet, Brave Ground™ is een veelzijdige tint die andere kleuren laat schitteren. Je kan dus zowel voor een nieuw fris interieur of juist een natuurlijke basis om tot rust te komen, kiezen.

Ga jij ook aan de slag met de nieuwe Flexa kleur van 2021...? 

 

♡♡♡

 

 

Je las een blogartikel van INTERIORISMO by M, het interieurontwerpbureau van Myrjam Ausloos. 

Leuk dat je op mijn website bent! 

 

Als je dit artikel waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan door middel van de social media knoppen hier beneden. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

♡♡♡

 

Heb jij zin om je huis te restylen en er een écht pareltje van te maken? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Ik help je graag bij het creëren van een warme en klassevolle thuis.

 

Je kan meer lezen over hoe ik van mijn passie mijn beroep maakte op de Over Myrjam-pagina. Meer informatie over hoe ik jou - op een totaal ontzorgde manier - help bij het creëren van die klassevolle thuis vind je op de Interieuradvies en -styling-pagina. Op mijn Voor & Na-pagina deel ik graag een aantal foto's met je die een beeld geven van de transformatie die ik in een ruimte kan realiseren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.